Behandlinger

Eyelash extensions/Lash Lift

Eyelash Exstension

Hvad er eyelash extensions?

Eyelash extensions er enkelthår, der med en holdbar og ufarlig speciel lim limes på dine egne vipper et hår af gangen. Naturligvis i præcis den farve og længde du ønsker.
Herved opnår du et fuldstændigt naturligt look og kan nyde hver morgen at vågne op med drømme-vipper, der hverken kræver pleje eller mascara for at dine øjne tager sig smukkest muligt ud.

Før påsætning           

Der er et par enkelte ting du skal være opmærksom på inden påsætning.

  • Fjern mascara og makeup før du kommer, eller mindst 15 minutter før påsætning
  • Der må ikke være rester af makeup-fjerner på dine vipper da det mindsker holdbarheden.
Vippe Extensions Fuld Opfyldning

Vi gennemtjekker dine extensions og genopfylder dem. Optimalt bør dette ske inden for 4 uger efter sidste opfyldning eller påsætning. Book den store opfyldning, hvis mere end 50% af vipper er faldet af, eller du ønsker en endnu mere fyldigt look.

Ops. : Opfyldning af vipper lavet på anden klinik 595, kr. 

 

Vippe Extensions Halv Opfyldning

Vi gennemtjekker dine extensions og genopfylder dem som er faldet af. Optimalt bør dette ske inden for 1 -2 uger efter din opfyldning eller påsætning.

50% af vipperne er tilbage. 

Ops. : Opfyldning af vipper lavet på anden klinik 400 kr.

Lash Lift

En enkel og professionel behandling, vil give dig et fyldestgørende resultat – og som blot tager ca. 70 minutter, at få gjort. Og som holder i 4-6 uger.
Med et lash lift bliver du gjort fri for daglig vippebukker, som skader dine øjenvipper og kunstige lash extensions, som skal opfyldes ofte. Sågar har vi kunder, der helt eller delvist, har stoppet brugen af deres mascara også.
 
Efter endt behandling, vil vi gøre dig opmærksom på, at dine vipper ikke må komme i kontakt med vand, sved, sauna og makeup i minimum 24-timer – herefter kan du gøre alt, præcis som du plejer.  

Fugt skal der til og da et lash lift er en kemisk-behandling, skal du være opmærksom på, at det vil være nødvendigt, at bruge et fugtgivende og plejende produkt, for at dine øjenvipper stadig vil holde sig bløde, fleksible og smidige.