Medarbejdere

Rosalin
Rosalin

Indehaver af Advanced Beauty

Kosmetolog 

Rosalin er tidligere uddanet som økonomer fra Oslo universitet og blev statsanerkendt Kosmetiker efter. Grundet store interresse for hudpleje og de resultater som kan opnås gennem korrekt og professionel vejledning og behandling, skifter hun linje for ca. 5 år siden og nu arbejder hun fuldtid som kosmetiker.
Hun er perfektionistisk i sit arbejde og i alt, hvad hun lægger hendes hænder på. Grundet hendes erfaring og passion har hun evne til at læse dine behov og skræddersy individuelle behandlinger derefter.
Hun er resultatorienteret derfor beholder hun Dermalogica hudpleje serie og bruger hun mest i sine behandlinger. Single lash extensions er hun uddanet i fra Lash Company i Danmark.  Lash Lift er hun uddanet fra Outloud. Hun arbejder med Dermalogica, Darphin, Jane Iredale, Dermaoxy, Lycon og Perron Rigot.

"Jeg beskæftiger mig meget med problemhud og det er min "Passion". Mine kunder kommer for at få hudresultater og vedligeholde en sund hud bedst mulig. Jeg sigter altid efter at skabe de bedste behandlinger og at blive endnu bedre. Jeg står 100% for den behandling og den produkt som jeg sælger."

Tara
Tara

Negleteknikker og Bryn Designer
 

Tara elsker at arbejde med mennesker, og det giver hende stor personlig glæde at hendes kunder er glade, hver gang de kommer til hende. Hos Tara er du i trygge hænder og vi er derfor meget begejstret over at hun har valgt at fortsætte sin karriere hos os.

Hun har arbejdet med Dermalogica, Darphin, Jane Iredale og Lycon. Hun er uddannet i CND, Light elegance, Lycon og Perron Rigot.