Medarbejdere

Rosalin
Rosalin

Indehaver af Advanced Beauty

Kosmetiker 

 

Rosalin er tidligere uddanet som økonomer fra Oslo universitet og  blev statsanerkendt Kosmetiker efter følgende. Grundet store interresse for hudpleje og de resultater som kan opnås gennem korrekt og professionel vejledning og behandling, skifter hun linje for ca. 5 år siden og nu arbejder hun fuldtid som kosmetiker.
Hun er perfektionistisk i sit arbejde og i alt, hvad hun lægger hendes hænder på. Grundet hendes erfaring og passion, har hun evne til at læse dine behov og skræddersy individuelle behandlinger derefter.
Hun er resultatorienteret derfor beholder hun Dermalogica hudpleje serie og bruger hun mest i sine behandlinger. Hun er Dermalogica Expert nu og Single lash extensions er hun uddanet i fra Lash Company og Camillen Beauty i Danmark.  Lash Lift er hun uddanet fra Outloud og Ellebeena. Hun arbejder med Dermalogica, Darphin, Jane Iredale, Dermaoxy, Lycon og Perron Rigot. Hun er uddanet som negletekniker fra CND, men laver hun ikke negle mere :)

"Jeg beskæftiger mig meget med problemhud og det er min "Passion". Mine kunder kommer for at få hudresultater og vedligeholde en sund hud bedst mulig. Jeg sigter altid efter at skabe de bedste behandlinger og at blive endnu bedre. Jeg står 100% for den behandling og den produkt som jeg sælger."

 

Sahar
Sahar

Kosmetolog

Sahar er uddanet kosmetolog fra Cidesko International skole. Hun kan lave LashLift, Brow lift fra Elleebana og Outloud, Shellac fra CND og sidst men ikke mindst, hun er verdens bedste i at fjerne hår, både med voks og tråd. Hun er vores hår fjerning dronning. 

Hun holder Fri hver Mandag :)

 ”Jeg har altid haft en stor intresse for pleje og skønhed derfor faldte det mig naturligt ind at blive kosmetolog.  Jeg er rigtig god at lave målrettet behandlinger siden at jeg er vild med slutresultaterne! Ansigtsbehandlinger, Lashlift, Browlift, er de behandlinger som jeg er rigtig god i dem. Du kan altid føle dig tryg i mine hænder, der jeg laver det, jeg brænder for.”

Tara
Tara

Negleteknikker, Bryn Designer og Makeup Artist
 

Tara elsker at arbejde med mennesker, og det giver hende stor personlig  glæde at hendes kunder er glade, hver gang de kommer til hende. Hos Tara er du i trygge hænder og vi er derfor meget begejstret over at hun har valgt at fortsætte sin karriere hos os.

Hun har arbejdet med Dermalogica, Jane Iredale og Lycon. Hun er uddannet i CND, Light elegance, Lycon og Perron Rigot.

Hun laver Negle forlængelse, Shellac, Voks og Lash lift. Hun er MEGA populær for hendes negle behandlinger hos os.

 

Mathilde
Mathilde

Kosmetolog

Mathilde er uddanet kosmetolog fra Cidesko kosmetolog skole. Ydre mere er hun uddannet Negle teknikker fra en af Danmarks/verdens førende negle brands CND. Hun kan lave LashLift, Brow lift fra Elleebana og Outloud.

Hun holder fri hver Tirsdag :)

 Jeg har altid haft stor interesse for hudpleje. Interessen er kommet efter, at jeg selv i mange år har døjet med akne, og jeg ved hvor meget en smuk og sund hud betyder for ens mentale helbred.

Jeg er perfektionist, og jeg gør altid mit bedste for at gøre mine klienter glade, og jeg elsker at se, at mine behandlinger gør en forskel"