Medarbejdere

Rosalin
Rosalin

Indehaver af Advanced Beauty

Kosmetiker 

 

Rosalin er tidligere uddanet som økonomer fra Oslo universitet og  blev statsanerkendt Kosmetiker efter. Grundet store interresse for hudpleje og de resultater som kan opnås gennem korrekt og professionel vejledning og behandling, skifter hun linje for ca. 5 år siden og nu arbejder hun fuldtid som kosmetiker.
Hun er perfektionistisk i sit arbejde og i alt, hvad hun lægger hendes hænder på. Grundet hendes erfaring og passion har hun evne til at læse dine behov og skræddersy individuelle behandlinger derefter.
Hun er resultatorienteret derfor beholder hun Dermalogica hudpleje serie og bruger hun mest i sine behandlinger. Hun er Dermalogica Expert nu og Single lash extensions er hun uddanet i fra Lash Company i Danmark.  Lash Lift er hun uddanet fra Outloud. Hun arbejder med Dermalogica, Darphin, Jane Iredale, Dermaoxy, Lycon og Perron Rigot. Hun er uddanet som negletekniker fra CND, men laver hun ikke meget negle :)

"Jeg beskæftiger mig meget med problemhud og det er min "Passion". Mine kunder kommer for at få hudresultater og vedligeholde en sund hud bedst mulig. Jeg sigter altid efter at skabe de bedste behandlinger og at blive endnu bedre. Jeg står 100% for den behandling og den produkt som jeg sælger."

 

Tara
Tara

Negleteknikker, Bryn Designer og Makeup Artist
 

Tara elsker at arbejde med mennesker, og det giver hende stor personlig  glæde at hendes kunder er glade, hver gang de kommer til hende. Hos Tara er du i trygge hænder og vi er derfor meget begejstret over at hun har valgt at fortsætte sin karriere hos os.

Hun har arbejdet med Dermalogica, Jane Iredale og Lycon. Hun er uddannet i CND, Light elegance, Lycon og Perron Rigot.

hun laver Lashlift, Voks, Negle forlængelse, Shellac og ansigtsbehandlinger med Dermalogica.

 

 

Angelika
Angelika

Kosmetolog

Angelika er uddanet kosmetolog fra Nordsjællands kosmetolog skole og i hudpleje serien dermalogica. Ydre mere er hun uddannet Negleteknikker fra en af Danmarks/verdens førende negle brands CND. Hun kan lave LashLift, Brow lift fra Elleebana og Outloud og laver Single Lash Extensions.

 ”Jeg elsker alt der har med hudpleje at gøre og går meget op i at tildredsstille mine kunder ved at lytte og opfylde deres ønsker. Jeg er rigtig god at lave målrettet behandlinger siden at jeg er vild med slutresultaterne! Ansigtsbehandlinger, Lashlift, Browlift, Vippe Extensions er de behandlinger som jeg er rigtig god i dem.

Siden at jeg sender ud mine kunder fra klinikken med smil og ro i kroppen, derfor er jeg mega god at lave krops massage også. Du kan altid føle dig tryg i mine hænder, der jeg laver det, jeg brænder for.”

 

Rena
Rena

Jeg brænder for at opnå et smukt resultat. Jeg er perfektionist helt ud til fingerspidserne, og mit største mål er glade og tilfredse kunder. Derfor er det konsekvent for mig altid at lytte og tage udgangspunkt i mine kunders specifikke ønsker og behov, så vi derved i fællesskab opnår det bedste resultat.

Gennem mine uddannelsesvalg var det alfa omega for mig at vælge de bedste uddannelsessteder fra start, for lige netop at kunne give dig en god og professionel behandling. Derudover sørger jeg for løbende at holde mig opdateret inden for branchens forskellige teknikker og produkter. Derfor er du altid sikret en behandling af topkvalitet hos mig.

Amanda
Amanda

Elev- Kosmetiker

Amanda er anden års elev hos Advanced Beauty. Hun studerer hos Next skole og kommer til at blive statsanderkendt kosmetiker. Hun er 26 år gammel og har arbejdet inden for hud og skøn i 6 år. Hun elsker at give sine kunder en god service og det er vigtig for hende at kunderne føler sig godt tilpas. Hun er uddannet i CND shellac, Voks kroppen fra Lycon og Perron Rigot. 

Hun elsker at lace Lash Lift og Brow Lift som hun syntes er utroligt fedt at lave da man ser det resultat med det samme.


Jeg kan også tilbyde lash lift og brow lift som jeg syntes er utroligt fedt og lave da man for et resultat med det samme.