Behandlinger

Eyelash extensions

Hvad er eyelash extensions?

Single Eyelash extensions er enkelthår, der med en holdbar og ufarlig speciel lim limes på dine egne vipper et hår af gangen. Naturligvis i præcis den farve og længde du ønsker.
Herved opnår du et fuldstændigt naturligt look og kan nyde hver morgen at vågne op med drømme-vipper, der hverken kræver pleje eller mascara for at dine øjne tager sig smukkest muligt ud.

Før påsætning           

Der er et par enkelte ting du skal være opmærksom på inden påsætning.

  • Fjern mascara og makeup før du kommer, eller mindst 15 minutter før påsætning
  • Der må ikke være rester af makeup-fjerner på dine vipper da det mindsker holdbarheden.
  • Hvis du kommer fra en anden klinik, kigger vi vipperne igennem om de er sunde og raske og kan tåle at få vipper på.

Vedligeholdelse og god Hygiejne

Gode råd, for at sikre dine vippe extensions holder længe og forbliver flotte.

Undgå vand på vipperne, de første 24 timer. Og også damp i forbindelse med fx dampbad. Undgå træning eller andre fysiske udfoldelser, Solarium,solbadning og hårfarvning, hvor man sveder inden for de første 24 timer.

Undgå at bruge vat /vatpinde og brug ikke vippe bukker.

Lad så vidt muligt vipperne og øjenomgivelser være, således der hverken pilles, rykkes, gnides og hives i vipperne. Det ødelægger både dine naturlige hår og extensions.

Brug aldrig mascara eller makeup fjerner med olie på vipperne, cremer og øjne produkter med olie i, da olien vil påvirke bindingen af limen.

Vask vipperne hver dag og især efter træning, da sved kan være med til at give en dårligere binding. Brug gerneVippe Shampoo, så vipperne får fjernet alle fedtstoffer og holder bedre.

Opfyldning anbefales inden 2-4 uger, for at holde det fyldige look.

Garanti: Hos Advanced Beauty yder vi en garanti på vippe extensions i op til 4 dage efter påsættelsen. Man kan indgive en reklamation indenfor de første 4 dage efter påsættese af Eyelash Extensions. Hvis du oplever at vipperne falder hurtigt af eller ikke lever op til dine forventninger på anden vis, skal vi have det af vide indenfor de første 4 dage. Hvis du er på ferie i udlandet, har du heldigvis tilgang til email. Skriv til os. 

Allergi: 

Den mest almindelige intolerance er vist af kunden i forhold til cyanoakryl dampe, som er den vigtigste komponent i klæbemidler til styling øjenvipper. De vigtigste symptomer omfatter hævelse, kløe og rødme af øjenlåget, som synes fra et par til flere timer efter behandlingen. Det kan være en reaktion, der først sker efter 24 timer, men senest 72 timer efter afslutningen af behandlingen. Allergi behøver ikke altid at dukke op ved den første anvendelse af øjenvipper, meget ofte, giver kroppen ikke nogen foruroligende symptomer og over længere tid, kan man få allergi.

Kunden kan i første omgang reagere på en lille måde, f.eks. blid kløe i øjenlåget, som varer 1-3 dage efter behandlingen. Normalt sådanne symptomer ignoreres af vores kunder, og når tidspunktet for det næste besøg kommer, så har symptomerne på reaktionen har længe været glemt. Men eyelash extension proceduren gør huden udsat for regelmæssige doser af allergen, så efter hvert efterfølgende besøg, reaktionen på allergenet vil være stærkere og mere omfattende.

Jeg har hørt mere end én gang om at vippeteknikere der anbefaler lægemidler mod allergiske reaktioner, er dette ulovligt og kan føre til ubehagelige konsekvenser. Kun en læge kan tage sådanne handlinger, desensibilisering af klienter alene er uansvarligt, uprofessionelt og kan skade klientens helbred.

 

Skulle du opleve nogle af disse symptomer, er der ingen grund til panik, da det er ganske ufarligt. I de fleste tilfælde vil allergien gå i sig selv, hvis blot man får fjernet sine Extensions igen. 

Du skal være opmærksom på, at hos de fleste vippeteknikere bliver behandlingens pris ikke refunderet i tilfælde af allergi, da det ikke er et forhold, man som vippeteknikerkan forudse. Men ofte er det til gengæld muligt at få lavet en allergitest inden påsætning af et nyt sæt, hvis du vil være sikker på, at du ikke er allergisk. Det må du kontakte klinikken INDEN du bestiller tid. 

Vær OBS på at det er helt NATURLIGT at tabe ca 3-5 af dine egne vipper om dagen, og der vil du opleve at dit eget hår sidder fast for enden af Extensions håret. Så vær ikke bange for at rense vipperne med vippeshampoo.

Single - Eyelash Exstension

 

Eyelash Extensions nyt sæt med single vipper. De ligner og føles som dine egne naturlige vipper. Vi tilpasser dine eyelash extionsions fuldstændig efter dine naturlige vipper, for det bedste resultat. Der tages højde for både længde, tykkelse og hvilke kurve der sættes på, for at beskytte dine egne vipper bedst muligt, mens det giver dig et flot og naturligt look. 

For at vedligeholde de smukke vipper, anbefales det, at du får en opfyldning ca. hver 2-3. uge. 

Single - 4 ugers Opfyldning

Vi gennemtjekker dine extensions og genopfylder dem som er faldet af, samt vokset ud. 

Venligst bemærk at hvis det har gået mere end 4 uger og selvom du har stadig  10%- 20% Vipper tilbage, men alligvel regnes det som Nyt sæt! Fordi de må fjernes først grundet udvoksning.

Hvis dette er tilfældet, det går ud over Rosalin som behandler. Rosalin er perfektionist og hun vil ikke sende dig ud som en dårlig reklame for hendes arbejde. Det bliver stressende.

I må enten book et nyt sæt, eller det betales fuld pris og husk at I 1/5 time opfyldning garanterer jeg ikke vipperne bliver helt fyldt op efter "opfyldningen". Siden at et nyt sæt er 2 timer.

Ops. : Opfyldning af vipper lavet på anden klinik 849,- kr.

 

 

Single - 3 ugers Opfyldning

Book 60 min opfyldning hvis det har gået 3 ugers eller du har mange vipper og ønsker en endnu mere fyldigt look.

Venligst bemærk at hvis det har gået mere end 3 uger, og du booker den behandling, regnes det  som 4 ugers Opfyldning. Fordi det er mange vipper som har faldet af eller vokset ud, selvom du ikke mærke det. 

Hvis dette er tilfældet og har gået mere end 3 uger, det går ud over Rosalin som behandler. Rosalin er perfektionist og hun vil ikke sende dig ud som en dårlig reklame for hendes arbejde. Det bliver stressende.

I må enten book 4 ugers opfyldning, eller alligvel betales 4 Ugers opfyldning og husk at I 60 min. opfyldning garanterer vi ikke vipperne bliver helt fyldt op efter 60 min. siden at du har brug for 90 min opfyldning.

Ops. : Opfyldning af vipper lavet på anden klinik 599, kr. 

Single - 1-2 ugers Opfyldning

Du kan IKKE booke den behandling online. Du må kontakte klinikken enten via email eller tlf. Optimalt bør dette ske inden for 1 uge efter din opfyldning eller påsætning.

Vi gennemtjekker dine extensions og genopfylder dem som er faldet af. 

70% af vipperne må være tilbage. 

Ops. : Opfyldning af vipper lavet på anden klinik 450 kr.

Removal Vippe Extensions

Vi fjerner skånsomt dine gamle extensions. Bemærk, ønsker man en anden behandling til vipperne eller vil man efterfølgende have påsat et nyt sæt - så skal der min. gå 24 timer før vi kan udføre en ny behandling. Dette gælder også hvis man ønsker et lash lift. 

Volume - Eyelash Extension
Volume - 4 Ugers Opfyldning
Volume - 3 Ugers Opfyldning
Volume - 2 Ugers opfyldning