Behandlinger

Eyelash extensions

Hvad er eyelash extensions?

Single Eyelash extensions er enkelthår, der med en holdbar og ufarlig speciel lim limes på dine egne vipper et hår af gangen. Naturligvis i præcis den farve og længde du ønsker.
Herved opnår du et fuldstændigt naturligt look og kan nyde hver morgen at vågne op med drømme-vipper, der hverken kræver pleje eller mascara for at dine øjne tager sig smukkest muligt ud.

Før påsætning           

Der er et par enkelte ting du skal være opmærksom på inden påsætning.

  • Fjern mascara og makeup før du kommer, eller mindst 15 minutter før påsætning
  • Der må ikke være rester af makeup-fjerner på dine vipper da det mindsker holdbarheden.
  • Hvis du kommer fra en anden klinik, kigger vi vipperne igennem om de er sunde og raske og kan tåle at få vipper på.

Vedligeholdelse og god Hygiejne

Gode råd, for at sikre dine vippe extensions holder længe og forbliver flotte.

Undgå vand på vipperne, de første 24 timer. Og også damp i forbindelse med fx dampbad. Undgå træning eller andre fysiske udfoldelser, Solarium,solbadning og hårfarvning, hvor man sveder inden for de første 24 timer.

Undgå at bruge vat /vatpinde og brug ikke vippe bukker.

Lad så vidt muligt vipperne og øjenomgivelser være, således der hverken pilles, rykkes, gnides og hives i vipperne. Det ødelægger både dine naturlige hår og extensions.

Brug aldrig mascara eller makeup fjerner med olie på vipperne, cremer og øjne produkter med olie i, da olien vil påvirke bindingen af limen.

Vask vipperne hver dag og især efter træning, da sved kan være med til at give en dårligere binding. Brug gerneVippe Shampoo, så vipperne får fjernet alle fedtstoffer og holder bedre.

Opfyldning anbefales inden 2-4 uger, for at holde det fyldige look.

Garanti: Hos Advanced Beauty yder vi en garanti på vippe extensions i op til 4 dage efter påsættelsen. Man kan indgive en reklamation indenfor de første 4 dage efter påsættese af Eyelash Extensions. Hvis du oplever at vipperne falder hurtigt af eller ikke lever op til dine forventninger på anden vis, skal vi have det af vide indenfor de første 4 dage. Hvis du er på ferie i udlandet, har du heldigvis tilgang til email. Skriv til os. 

Vær OBS på at det er helt NATURLIGT at tabe ca 3-5 af dine egne vipper om dagen, og der vil du opleve at dit eget hår sidder fast for enden af Extensions håret. Så vær ikke bange for at rense vipperne med vippeshampoo.

Single - Eyelash Exstension

 

Eyelash Extensions nyt sæt med single vipper. De ligner og føles som dine egne naturlige vipper. Vi tilpasser dine eyelash extionsions fuldstændig efter dine naturlige vipper, for det bedste resultat. Der tages højde for både længde, tykkelse og hvilke kurve der sættes på, for at beskytte dine egne vipper bedst muligt, mens det giver dig et flot og naturligt look. 

For at vedligeholde de smukke vipper, anbefales det, at du får en opfyldning ca. hver 2-3. uge. 

Single - 4 ugers Opfyldning

Vi gennemtjekker dine extensions og genopfylder dem som er faldet af, samt vokset ud. 

Book Large hvis der er gået over 3 uger, og der mindre end 50% extensions tilbage. 

BEMÆRK: vi garanterer ikke vipperne er helt fyldt op efter opfyldning, da det varrierer fra person til person, hvor mange vipper man har tabt, udskiftet mm. - som gør at nogle kan have behov for en større opfyldning. 

Ops. : Opfyldning af vipper lavet på anden klinik 849,- kr.

 

Single - 3 ugers Opfyldning

Vi gennemtjekker dine extensions og genopfylder dem. 

Book en mellem opfyldning, hvis der er gået siger 2-3 uge, eller du ønsker en endnu mere fyldigt look.

BEMÆRK: vi garanterer ikke vipperne er helt fyldt op efter opfyldning, da det varrierer fra person, hvor mange vipper man har tabt, udskiftet mm. Som gør nogle kan have behov for en større opfyldning.

Ops. : Opfyldning af vipper lavet på anden klinik 599, kr. 

Single - 1-2 ugers Opfyldning

Du kan IKKE booke den behandling online. Du må kontakte klinikken enten via email eller tlf. Optimalt bør dette ske inden for 1 uge efter din opfyldning eller påsætning.

Vi gennemtjekker dine extensions og genopfylder dem som er faldet af. 

70% af vipperne er tilbage. 

Ops. : Opfyldning af vipper lavet på anden klinik 450 kr.

Removal Vippe Extensions

Vi fjerner skånsomt dine gamle extensions. Bemærk, ønsker man en anden behandling til vipperne eller vil man efterfølgende have påsat et nyt sæt - så skal der min. gå 24 timer før vi kan udføre en ny behandling. Dette gælder også hvis man ønsker et lash lift. 

Volume - Eyelash Extension
Volume - Large Opfyldning
Volume - Medium Opfyldning
Volume - Small opfyldning