Koncept

Din velvære er vores lidenskab. Vi er Advanced Beauty.

Erfaring og ekspertise:

Hos Advanced Beauty har vi 20 års erfaring inden for skønhedsindustrien og har opbygget en loyale kundekreds siden vores åbning i 1998. Vi er kvalificerede, certificerede og forsikrede til at udføre alle behandlinger, der tilbydes på vores skønhedsklinik. Vores store viden, erfaring og ekspertise har etableret os som ledende inden for denne hurtigt voksende industri. Vi fortsætter med at udvikle og forbedre vores færdigheder og tjenester. Vores opmærksomhed på detaljer og stræben efter perfektion i vores behandlinger sikrer fejlfri resultater. Vi stræber efter at overgå alle dine forventninger!

Vores produkter: Vi tilbyder sikre og effektive behandlinger ved hjælp af kun de mest avancerede systemer og produkter af højeste kvalitet. Alle produkter, vi bruger hos Advanced Beauty, er certificerede i overensstemmelse med de strengeste sikkerhedsstandarder for at sikre den højeste kvalitet inden for klinisk ydeevne og teknik. Vi vil ikke gå på kompromis med dit helbred! Der kan i nogle tilfælde være behov for en patch test.

Vores tjenester: Vi opretholder den højeste standard for integritet, fortrolighed og diskretion til enhver tid. Vi tilbyder en venlig og personlig service, hvor du får en femstjernet oplevelse. Vi tilbyder gratis og uforpligtende konsultationer. Vi er fleksible og pålidelige for at imødekomme dine behov, herunder aftentider og weekendaftaler efter aftale. Vi tilbyder fortsat efterpleje, rådgivning og support.

Vores beliggenhed: Alle vores behandlinger udføres i en privat, afslappet og diskret atmosfære. Vores faciliteter opfylder alle de nødvendige standarder for at udføre kliniske og kosmetiske procedurer. Vi tilbyder parkering til din bekvemmelighed.