Behandlinger

Sugaring

Er det din første gang booker du Sugaring hos os? Du må meget gerne læse hvad er Sugaring og Do's and Dont's før og efter behandling.

Sugaring er en ældgammel hårfjerningskunst og et håndværk, der har været praktiseret gennem århundreder af kvinder fra Mellemøsten.

Sugaring er miljøvenligt og den reneste og mest naturlige måde at fjerne uønsket hår på for både kvinder og mænd. Når du bestiller en tid til sugaring hos os, vil din behandling blive udført af kyndige og professionelle behandlere med stor rutine i sugaring.

Vi bruger "Hevi Sugering" for at sikre dig det ubestridte bedste resultat og oplevelse.  Sugaring kan bruges på psoriasis og åreknuder, da det ikke har den samme hudkontakt som voks.

Sugaring er blevet så populært, da fordelene er mange: Det mindsker risikoen for indgroede hår, minimerer smerten ved hårfjerning, er skånsom for huden og forsinker tilbagevæksten.

Vi anbefaler sugaring de steder hvor huden er særligt følsom, tynd og særligt udsat for indgroede hår, som f.eks. brasiliansk/bikini og armhulerne.

Før og efter din sugaring behandling:

Vi anbefaler at du lader dine hår vokse i minimum 2 uger inden Brasiliansk og Bikini og 3 uger for ben.

Tip: or at holde udvoksningsfasen ud,  anbefaler vi, at du stopper barbering 1 uge før din menstruation og booker din første Brasiliansk til ugen efter din menstruation. På den måde opnår du de 2 ugers hårvækst, der kræves.

Menstruation:

Husk, at når du bestiller tid, der falder sammen med din menstruation, kan det være den mest følsomme periode. Afbestilling pga. menstruation er ikke nødvendig, da sugaring er 100% hygiejnisk. Du skal bare være nyvasket og bruge en frisk tampon inden behandlingen.

Eksfoliering af huden:

Sørg for at eksfoliere huden grundigt 2 dage før din behandling. Undgå dog eksfoliering en dag før, samme dag og dagen efter din behandling. Undgå også at bruge olie eller fugtgivende cremer 24 timer før din behandling, da de kan hæmme virkningen af Sugaring.

Små røde pletter:

De kan forekomme på huden i et par timer, eller endda en dag efter i nogle tilfælde. Skulle dette ske, skal du ikke være urolig. Dette er blot et tegn på, at hårene er blevet fjernet fra hårsækken og det er helt normalt efter en behandling. De forsvinde igen.

For hurtigt at reducere eventuel rødme i ansigtet, kan man vikle en isterning ind i en våd klud og anvende den på det behandlede område fem eller seks gange på en time. Små knopper kan forekomme på det behandlede område, men de dukker sjældent op igen ved efterfølgende behandlinger.

Efter din behandling:

Din hud kan solskoldes lettere, så vær opmærksom på ikke at udsætte din hud for solen, infrarød lampe eller solarium. Du bør ikke modtage en behandling, hvis din hud er solskoldet. 

Indgroede hår på grund af hårets udeblivelse af hårsækken i flere uger, er meget almindelig hos de fleste.  For at forhindre dette, anbefaler vi at du skrubber området tre gange om ugen.

Vær sikker på at genhydrere huden bagefter. Vi anbefaler at du bruger  Dermalogica Phyto Replenish Body oil og der efter smøre du Body Hydrating cream ovenpå. Spørg endelig din behandler om råd til de produkter, der passer til dine personlige behov. Brug ikke parfumeret sæbe eller kemiske produkter, som kan virke irriterende på det behandlede område, inden for 24 timer efter din behandling.

 

Den bedste alder at begynde for at opnå det bedste resultat med formindsket hårvækst er i puberteten. Derfor tilråder vi at unge piger bruger sugaring i stedet for barbering.

 

Sugaring Overlæbe
Sugaring Overlæbe Og Hage
Sugaring Næse
Sugaring Ansigt
Sugaring Arme
Sugaring Armhuler
Sugaring Bikini
Sugaring Tanga
Sugaring Brasiliansk
Sugaring Lår
Sugaring Underben
Sugaring Lår + Brasiliansk