Behandlinger

Krop & Massage

Dybderens af Ryg Eller delcolte

Behandlingen indeholder:

  • Dobbeltafrensning
  • Exfolering under damp
  • Dybderens
  • Bodylotion
Kropspeeling

Vi starter med at peeling af kroppen. Peeling sætter gang i blodcirkulationen.

Herefter 20 min. massage i olie. Efterfølgende indsmøres du i en vidunderlig body lotion. En behandling der fjerner døde hudceller og efterlader huden blød, smidig og ren.

Rigtig god før og efter solbadning.

Ansigtsmassage

Face massage

En ansigtsmassage sætter gang i blodomløbet, så huden forsynes med næringsstoffer samtidig med, at affaldsstoffer ophobet i huden transporteres bort. Derfor kan ansigtsmassage give dig et friskere og mere ungdommeligt udseende.​

Hvis du har et specifikt område i ansigtet, der skaber problemer, eller kræver ekstra massage, kan vi bruge mere tid og fokusere yderligere på dette, hvis du vil.

Rygmassage

Rygmassage

Massage er kendt i århundreder. De gamle indianere og kinesere har brugt forskellige teknikker til at stryge eller skubbe kroppen for at slippe af med muskelsmerter. Til denne dag er massage en meget populær form for afslapning. Massage virker på nervesystemet, forbedrer blodcirkulationen og lymfesystemet, hvilket resulterer i bedre iltning af kroppen. Massage kan have en regenererende virkning på trætte muskler og forbedre tilstanden af huden.​

Bag / nakkemassage er en 30 min. behandling, der er afslappende for nakke og ryg. Anbefales til dem, der bruger meget tid bag skrivebordet.

 
Afslappende fuld Kropsmassage

En sand nydelsesstund, som efterlader sjæl, muskler og hud i balance.

En afstressende massage for krop og sjæl. Kroppen masseres med behandlende massageolie fra dermalogica. Det er en kosmetisk massage, som ikke giver smerte eller andet ubehag.

Relaxing full body massage. (tiden er inkl. omklædning)

Massage af fødder og underben