Behandlinger

Krop & Massage

Dybderens af Ryg Eller delcolte

Behandlingen indeholder:

  • Dobbeltafrensning
  • Exfolering under damp
  • Dybderens
  • Bodylotion
Kropspeeling

Vi starter med at peeling af kroppen. Peeling sætter gang i blodcirkulationen.

Herefter 20 min. massage i olie. Efterfølgende indsmøres du i en vidunderlig body lotion. En behandling der fjerner døde hudceller og efterlader huden blød, smidig og ren.

Rigtig god før og efter solbadning.

Ansigtsmassage

Face massage

En ansigtsmassage sætter gang i blodomløbet, så huden forsynes med næringsstoffer samtidig med, at affaldsstoffer ophobet i huden transporteres bort. Derfor kan ansigtsmassage give dig et friskere og mere ungdommeligt udseende.​

Hvis du har et specifikt område i ansigtet, der skaber problemer, eller kræver ekstra massage, kan vi bruge mere tid og fokusere yderligere på dette, hvis du vil.

Rygmassage

Rygmassage

Massage er kendt i århundreder. De gamle indianere og kinesere har brugt forskellige teknikker til at stryge eller skubbe kroppen for at slippe af med muskelsmerter. Til denne dag er massage en meget populær form for afslapning. Massage virker på nervesystemet, forbedrer blodcirkulationen og lymfesystemet, hvilket resulterer i bedre iltning af kroppen. Massage kan have en regenererende virkning på trætte muskler og forbedre tilstanden af huden.​

Bag / nakkemassage er en 30 min. behandling, der er afslappende for nakke og ryg. Anbefales til dem, der bruger meget tid bag skrivebordet.

 
Afslappende fuld Kropsmassage

En sand nydelsesstund, som efterlader sjæl, muskler og hud i balance.

En afstressende massage for krop og sjæl. Kroppen masseres med behandlende massageolie fra dermalogica. Det er en kosmetisk massage, som ikke giver smerte eller andet ubehag.

Relaxing full body massage. (tiden er inkl. omklædning)

Hotstone Massage Ryggen

Hot stone massage er en meget gammel indiansk massageform, hvor opvarmede lavasten masseres med afstressende, rullende og blide bevægelser på kroppen. Varmen fra stenene bereder sig langsom til hele hele kroppen, trænger dybt ind i musklerne og løsner alle spændinger.

Under massagen kan du mærke, hvordan musklerne afspændes og du bliver så afslappet at du næsten befinder dig i en meditative tilstand.

Man kalder også hot stone massage energi therapy, der har en vidunderligt virkning på kroppens både fysisk og psygisk.

Lavasten opvarmes og lægges på strategiske punkter på kroppen, hvor varmen fra disse trænger i dybden og løsner spændinger. Samtidig smøres kroppen ind i olie og masseres med ca 50 grader varme lavasten. De dybe massagestrøg kombineret med de varme sten, giver en vidunderlig, afslappende og helende massage, der afhjælper ømme og stive muskler og er balsam for en stresset sjæl.

Hotstone Massage Hele Kroppen

hotstone massage hele kroppen​

Hotstone massage er en beroligende afspændingsbehandling for krop og sjæl. Din kyndige behandler vil starte med at påføre din krop aromatiske olier, derefter placeres varme lavasten på specielle punkter på din krop, og behandleren vil med afstressende og blide bevægelser udføre massagen.

Varmen fra stenene vil langsomt brede sig til hele kroppen og trænge dybt ind i musklerne. Du vil mærke, hvordan alle afspændingerne i dine muskler løsner sig, og du vil slappe så meget af, at du næsten befinder dig i en meditativ tilstand.