Behandlinger

Makeup

Dagmakeup

Få lagt en let dagmakeup med jane iredales mineralsk makeup af vores dygtige medarbejdere, til enhver anledning; fødseldag, jobsamtale, konfirmation osv.

Aften makeup

En Aften makeup er til dig som for eksempel vil afslutte en dejlig ansigtsbehandling, sidst på dagen, med Mineralogies mineral makeup. Du kan også komme som du er, på klinikken – sidst på dagen.​
Vi vælger altid makeup, efter din alder og hudtype. Sammen, lægger vi en plan for farver og resultat. Eksempelvis tøjvalg. Den gamle regel om, at du enten skal fremhæve din mund eller dine øjne, gælder stadig! Det betyder, at hvis du vil have sexede smokey eyes, er det pænest med en diskret lipgloss eller læbestift. Vil du have knaldrøde læber, så vælges en mere diskret øjenmake-up. Buede øjenvipper er uimodståelige og dette udføres lige inden mascara pålægges.​

Makeup Brude eller Brudemakeup

Skal du snart sige ’Ja’, på den vigtigste dag i dit liv?

Et bryllup er tid til selvforkælelse. Det er en dag, hvor der er mange nerver og følelser i spil, og derfor kan det være rart ikke selv at skulle tænke på at få lagt makeup og sat hår.

Den behandling kan ikke bookes online siden at vi må lave en konsultation med dig inden den store dag. Under konsultationen får du vejledning i frisurevalg og makeup. Sammen vælger vi i fællesskab den styling af din makeup der er optimale for dit ansigt og kjole.

 

 

Makeup Brude + Opsætning af Hår

 

Skal du giftes, og har du allerede en helt klar vision om, hvordan du skal se ud på den store dag? Eller er du i tvivl om, hvilken makeup og hvilken frisure der vil passe til dit ansigt og din brudekjole? 

Mange brude vælger professionel hjælp til både hår og

makeup til bryllupet. Vi laver konsultation inden den store dag, derfor den behandling bookes manuel gennem klinikken. Du må meget gerne kontakte klinikken.

Makeup Vejledning

At navigere i make up junglen kan være en stor udfordring for mange. 

I 45 min. Du får:

-Vide din ansigts form, og hvordan kan du lave Contour

- Tekniker til hvordan du kan fremhæve dine smukke trækk

- Inspiration til nye trends i make up 

- Tips til hvordan du lave en super flot og perfekt base for din make up

- At vælge farver der fremhæver din øjenfarve og hvordan du vælge farve

- Hvordan skal man tegne og lave bryn pen og naturlig