Behandlinger

Makeup

Dagmakeup

Få lagt en let dagmakeup med jane iredales mineralsk makeup af vores dygtige medarbejdere, til enhver anledning; fødseldag, jobsamtale, konfirmation osv.

Aften makeup

En Aften makeup er til dig som for eksempel vil afslutte en dejlig ansigtsbehandling, sidst på dagen, med Mineralogies mineral makeup. Du kan også komme som du er, på klinikken – sidst på dagen.​
Vi vælger altid makeup, efter din alder og hudtype. Sammen, lægger vi en plan for farver og resultat. Eksempelvis tøjvalg. Den gamle regel om, at du enten skal fremhæve din mund eller dine øjne, gælder stadig! Det betyder, at hvis du vil have sexede smokey eyes, er det pænest med en diskret lipgloss eller læbestift. Vil du have knaldrøde læber, så vælges en mere diskret øjenmake-up. Buede øjenvipper er uimodståelige og dette udføres lige inden mascara pålægges.​

Makeup Brude eller Brudemakeup

Bryllupsdagen er en stor merkedag da du skal være ditt vakreste jeg og pyntes etter alle kunstens regler. Det er viktig at du bestiller en prøvetime i god tid før bryllupet. Da vil det være lettere å finne riktig makeup og stil.

HVA gjør vi? Vi tilbyr brudemakeup med veiledning. Vi hjelper deg å finne den stilen som gjør at du fremstår fra din beste side.

 

Makeup Brude + Opsætning af Hår

Din brudemakeup skal helst være så naturligt som muligt.

Dit ansigtstræk skal fremhæves let, så det tager sig bedst muligt ud på jeres bryllupsbilleder. Hvordan skal din brudemakeup se ud? kom og få lagt en professionel makeup af vores dygtige medarbejdere.

Makeup Vejledning

At navigere i make up junglen kan være en stor udfordring for mange. 

I 45 min. Du får:

-Vide din ansigts form, og hvordan kan du lave Contour

- Tekniker til hvordan du kan fremhæve dine smukke trækk

- Inspiration til nye trends i make up 

- Tips til hvordan du lave en super flot og perfekt base for din make up

- At vælge farver der fremhæver din øjenfarve og hvordan du vælge farve

- Hvordan skal man tegne og lave bryn pen og naturlig