Behandlinger

Hænder & Fødder

En smuk mani/pedicure handler for os ikke om lakering af neglene, eller om påsætning af kunstige negle. Et grundigt neglebåndsarbejde og en præcis form filning er det, der gør forskellen, og giver den smukkeste og mest holdbare manicure eller pedicure. Med holdbarhed, mener vi selve behandlingen og ikke kun lakken.

Vi tilbyder alle former for neglebehandlinger, fra manicure - til negle reparation med Shellac og franks shellac.

Vi bruger altid materialer af højeste kvalitet, der sikrer en varig og perfekt effekt. 

Obs. Vi forbeholder os retten til ikke at lave behandlingen hvis du har svamp eller fodvorter.

Manicure

Behandlingen indeholder:

 • Neglebåndspleje
 • Filing og formning af negle
 • Evt. polering.
 • Mellem 20 til 30 min
Spa Manicure

Få det blødeste og mest velplejde hænder med en Spa Manicure. Behandlingen starter med blødgøring i Mandel milk bath efterfulgt af krystalpeeling. Negle og neglebånd formes og der gives massage af hænderne med nærende mandelolie. Herefter lægges en nærende mandel Scrub. hvor det fjernes alle de døde hudceller. Vi pakke hænderne med varme håndklær. Vi fortsette behandlingen med en dejlig Mandel håndmaske på. Behandlingen giver masse af fugt og glød til dine hænder og negle, så de får en ny udstråling og fremstår pæne velplejet.

Spa Manicure kan med fordel kombineres med Shellac og for at booke den behandling det findes : "Spa Pedic/Mani + shellac"

Behandlingen indeholder: 

 • Håndbad
 • neglebåndspleje
 • filing og formning af negle,
 • peeling af hænder,
 • håndmaske,
 • håndmassage
 • Evt. polering af negle.

Denne behandling inkluderer ikke lakering og man må købe ekstra lakering (120,- alminelig. Shellac 250 kr)

Pedicure

Behandlingen indeholder:

 • Klipning af negle/fil
 • neglebåndspleje
 • polering af negle
 • Mellem 20 til 30 min

Den behandling inkluderer ikke lakering. Almindelige lakering 120,- kr og i vores Shellac behandling inkluderer allerede en mini Pedicure. Så ikke book pedicure hvis I har allerede booked en Shellac behandling.

Spa Pedicure

Når fødderne har det godt, har resten af kroppen det også godt.

Hvor ofte forkæler du dine fødder? Vi går og står på dem hele dagen, klemmer dem ned i smalle sko spidse sko og er generelt hårde ved dem

Med spa pedicure forkæler og plejer dem samtidigt.

 

Spa Pedicure:

Behandlingen starter med et varmt blødgørende spa Fodbad. Herefter eksfølieres fødderne med en særlig peeling baseret på saltkrystaller, som er ekstremt rige på naturlige mineraler. Så fjernes hård hud med en fodfil. Neglene er nu fysisk klar til bearbejdning, disse files samt formes og neglebåndet fjernes nænsomt. Derefter kommer en plejende maske hvor det giver masse fugtighed til fødderne. Vi afslutter pedicuren med en afspændende fodmassage, og vi massere neglerne med negleolie fra CND. Denne olie er baseret på en blanding af Jojoba olie, E vitamin og Mandel Olie. Olien vil binde fugten i huden og efterlade den blødgjort og gennemplejet.

OBS. : Hele behandlingen varer 1 time. Hvis I har for meget hård hud, negle bånd osv. Kommer vi at bruge vores fokus på dem, så skærer vi ned på massage tiden, da meningen ved denne behanling er mere at være fri fra de hård hud.  I må meget gerne booke massage i tillæg (15 min til 149,- kr) hvis I vil gerne have ren massage samt med jeres behandling.

Denne behandling inkluderer ikke lakering og man må købe ekstra lakering Hvis I vil gerne få Spa Pedicure + shellac I kan godt booke "Spa Pedi/Mani + shellac" 

 

 

Shellac Hænder med manicure

Shellac til Hænder inkl. mini Manicure.

Nu kan du sige farvel til skår i lakken, udtværinger og tørretid og sige goddag til CND Shellac™ Nail Color! Holder  perfekt i 14 dage med en utrolig glans, og fjernes nemt på 10 minutter. CND Shellac™ Nail Color er et professionelt produkt, der lægges på neglen som neglelak - først basecoat, så farve og Topcoat til sidst. De hærdes i Led Lys, hvilket betyder nul tørretid.

 

Obs. Nail art/Glimmer/Forskellige farver på hænderne koster ekstra.

10 kr pr negle.

Shellac Fødder med mini-pedicure

Shellac til Fødder inkl. mini Pedicure.

Nu kan du sige farvel til skår i lakken, udtværinger og tørretid og sige goddag til CND Shellac™ Nail Color! Holder perfekt i 14 dage med en utrolig glans, og fjernes nemt på 10 minutter. CND Shellac™ Nail Color er et professionelt produkt, der lægges på neglen som neglelak - først underlak, så farve og siden overlak - og hærdes i den nye LED-lys, hvilket betyder nul tørretid..

 

Fransk Shellac

Shellac til hænder eller fødder med fransk lakering med

mini manicure eller mini pedicure inkl.

Neglebåndspleje, filing og formning af negle, hånd Eller Fod-massage og polering.

         

Forstærkning af Egen Negle

Forstærkning af egne negle og regnes som en tilægs behandling. derfor er det uden manicure.

Hvis I vil ikke have dem som en tilægs behandling, må I bestille en manicure også. 

Neglene laves i klar gele og kan man vælge mellem 4 forskellige Top coat.

Almindelige Top coat, Glitter Top coat, Pearl Top Coat og Matt Top coat. 

 

Aftagning af Shellac+ mini Mani/Pedicur

Denne behandling er til dig som vil aftgane din Shellac og vil ikke få Shellac igen, eller du vil få en anden behandling f.eks. Alminedlig lak/Forlængelse osv.

Bemærk at hvis I vil gærne få Shellac igen, må man booke kun Aftagning siden at vores Shellac behandling inkluderer Mini Manicure/Pedicure.

 

Aftagning af Shellac

Denne behandling er en tillæg behandling og I forbindelse til en ny Shellac behandling. Ellers må man booke Aftagning af Shellac + mini manicure/pedicure.

Vi laver ikke kun Aftagning af Shellac desværre.

Almindeling lak

Lakering til hænder uden manicure/pedicure.

Hvornår I går her i fra med flotte, fejlfrie lakering på neglerne, desværre er ikke vores ansvar længer, hvis I kommer til at ødelægge dem.

Ballerian sko, tæt/lobe sko/sokker er no go. Ihvft det første 2 dager.

Vi anbefaler at I får Shellac istedet for grundet holdbarheden.

 

 

 

Aftagning af almindeling Lak

Vi fjerner det med en negle lak fjerner fra CND

Negle Reparation med Shellac

Det er til vores Kunderne som har tidligere lavet Shellac hos os og den ene negle eller flere har brug for reperation. Hvis det er flere end 1 negle I må meget gerne kontakte klinikken mht tiden.

Behandlingen inkluderer (aftagning) og påføring af Shellac til 1 negle.

Prisen starter fra 85 kr.

Vi laver ikke Reperation til andre klinikkens arbejd dsv.

 

Forlængelse med naturligt look

Vi starter med at ordne dine neglebånd, ved at skubbe dem fint på plads og neglene files ens og pænt i form. Hvis dine negle skal være længere, forlænger vi dine naturlige negle med skabelon. Derefter opbygger vi, med gel på dine negle. Gel er ca. 8-9 gange stærkere end dine naturlige negle. Vi opbygger og tilpasser produktet præcis til dine negle og vi anvender en naturlig klar rosa eller en semi dækkende rosa, alt efter hvad du måtte ønske.

Herfter files neglene i flot form, samt med en naturlig og holdbar kurve ovenpå neglen. Vi sørger altid for, at gelen har en naturlig overgang til naturneglen, så du ikke har en bule på neglen når de vokser ud. Vi hærder i LED lys.

 

På teenagers kan vi desværre ikke garantere arbejdet.
 

Forlængelse med Shellac

Vi starter med at ordne dine neglebånd, ved at skubbe dem fint på plads og neglene files ens og pænt i form. Hvis dine negle skal være længere, forlænger vi dine naturlige negle med skabelon. Derefter opbygger vi, med gel på dine negle. Gel er ca. 8-9 gange stærkere end dine naturlige negle. Vi opbygger og tilpasser produktet præcis til dine negle og vi anvender en naturlig klar rosa eller en semi dækkende rosa, alt efter hvad du måtte ønske.

Herfter files neglene i flot form, samt med en naturlig og holdbar kurve ovenpå neglen. Vi sørger altid for, at gelen har en naturlig overgang til naturneglen, så du ikke har en bule på neglen når de vokser ud. Til sidst lakeres neglene med Shellac. Du kan frit vælge mellem vores mange farver alt efter hvad du måtte ønske. Vi hærder i UV/LED Lys.

Forlængelse med fransk kant

Vi starter med at ordne dine neglebånd, ved at skubbe dem fint på plads og neglene files ens og pænt i form. Hvis dine negle skal være længere, forlænger vi dine naturlige negle med skabelon. Derefter opbygger vi, med gel på dine negle. Gel er ca. 8-9 gange stærkere end dine naturlige negle. Vi opbygger og tilpasser produktet præcis til dine negle. Vi anvender forskellige rosa farver og har også flere hvide nuancer, alt efter hvad du måtte ønske, når vi opbygger dine franske negle. Looket på de franske negle er med den hvide kant ved neglens frie kant- Altid klassisk og fint!

Herfter files neglene i flot form, samt med en naturlig og holdbar kurve ovenpå neglen. Vi sørger altid for, at gelen har en naturlig overgang til naturneglen, så du ikke har en bule på neglen når de vokser ud. Vi hærder i UV/LED lys.

Opfyldning med naturligt look

Lille opfyldning. Hvor det fyldes kun op på udgroningen

Opfyldning med Shellac
Opfyldning med fransk kant
Aftagning af Gele + Manicure

Vi starter med at aftage din gelpolish ved at file den af, og evt. anvender vi el fil og produktfjerne for at løsne produkt uden at skade dine naturlige negle. 

Aftagning af gele eller gelpolish fra en anden negletekninker starter fra 100, kr mere afhængig af produkt og tid som vi bruger.

Balsan syre

NY behandling!  

Vi bruger Balsan til at fjerne hård hud på fødderne, og det gør vi fordi produktet på alle parametre excellerer i at fjerne hård hud. Det er smertefrit - nogen synes det kilder- risikofrit (da der ikke benyttes skalpel) og har et langtidsvarende resultat, da den hårde hud ikke vokser tilbage hurtigt efter. 

Balsan består af Kaliumhydroxid, som er en base, der opløser den hårde hud uden at skade den almindelige hud. 

 

Pris er fra 150 kr. Hvis du booker det til en tillægs behandling til Spa Pedicure/pedicure så er det 150 kr. Hvis du booker det som en selvstændig behandling det koster 200 kr.

Forstærkning af egne negle med Jimmy gel

Forstærkning af egne negle og regnes som en tilægs behandling. derfor er det uden manicure.

Hvis I vil ikke have dem som en tilægs behandling, må I bestille en manicure også. 

Neglene laves i klar gele og kan man vælge mellem 4 forskellige Top coat.

Almindelige Top coat, Glitter Top coat, Pearl Top Coat og Matt Top coat.