Behandlinger

Kombi Pakke

Kombi Pakker Med Reducert Priser.

Beskrivelse af behandlinger finder I under selve behandlinger

Piece of paradise

Til dig som du har brug for forkælelse i 4 timer. Totaloplevelsen af skønhedspleje og velvære fra top til tå inkl. 4 totale behandlinger. ​

+Spa Pedicure 60 min.

+Spa Manicure 60 min.

+Hydrating Facial 50 min.

+Vi afslutter behandling med hele Krops massage. Det tager ca. 55 min.

Vi serverer frugt, te/vand eller Kaffe på briksen til sidst.

Plej dig selv og forkæl dig selv med en skøn, dyb og afslappende holistisk behandling, som vil give dig masse af velvære, et afslappet krop og fornyet energi.

Du fortjener det.

Du skal betale 1799,- kr i stedet for 2355 kr.

Spa Pedi/Mani + Shellac

Du får enten  Spa Pedicure + Shellac til fødder

Eller                Spa Manicure + Shellac til hænder

Du skal betale 850,- kr i stedet for 970 kr.

Shellac Hænder & Fødder

Det er til dig som vil gerne ordne både Hænder og Fødder. Hvis vi skal aftagne shellac det må du meget gerne booke aftagning af shellac også.

Husk at hvis I vil gærne have Design/Fransk look det koster extra (+150 kr for begge hænder og Fødder). Dette tilbud gælder til Plain Shellac.

Du skal betale 789,- kr i stedet for 860,- kr.

Lash + Brow Lift m. Farve o. Retning

Det er perfekt til dig som vil gerne ordne både bryn og vipper.

Vi starter med øjenvipper som får et lashlift, det indebær et smukt løft og farvning af vipperne. Behandlingen tager ca 45 min. og holder i op til 6-8 uger. Afsluttendevis får du en nærende, fugtgivende og luksuriøs kur på vipperne.

Herefter laver vi en Brow lamination på bryn. Brow lamination er en meget populær behandling hvor du kan få en del mere fylde i dine bryn. Vi retter bryns hårene i en mere opadgående retning. På den måde løftes brynet og fylder dermed mere. Retning og farvning af brynene er også inklusiv og til sidst kommer en nærende keratin kur på brynene.

Du skal betale 949,- kr i stedet for 1175,- kr.

Skulder og Nakke Massage + Beauty Angel Lys

Arbejder du for tiden meget med komputer? Eller mærker du at dine skuldre muskler er meget spændt og har brug for afspænding? Den er en perfekt behandling til dig. Du vil få en meget dypt massage for Skulder, decollete, nakke og hovedbundsmassage mens du får dejlige Beauty Angel Lys med EMT maske. Vænligst læs om Beauty Angel Lys fordeler under Beauty Angel Lys Behandlinger. 

Du skal betale 599,- kr i stedet for 799,- kr.

Spa Pedicure + Spa Manicure + 2x Shellac

Vil du have 3 timers ren forkælelse da må du booke den behandling. 

Hele behandlingen tager ca. 3 timer hvor vi starter med Spa Pedicure + Shellac til fødderne og fortsætter med spa Manicure + Shellac til hænderne.

Du skal betale 1750,- kr i stedet for 1940,- kr.