Om os

 

Advanced Beauty er en salon, hvor kreativitet, ekspertise og behandlinger i højeste kvalitet opstår. Vår Salon er centralt beliggende i Virum centrum med parkering direkte uden for vores salon og du kan være sikker på at få adgang til salonen med lethed. Vores mål er at få de bedste terapeuter og repræsentere moderne skønhed, både hvad angår behandlinger og lokalt.

 

  • Advanced Beauty har vært en etableret og travl salon i næsten 20 år og har et team af fuldt kvalificerede skønhedsbehandlinger for at gøre dit besøg mindeværdigt og behageligt.
  • Advanced Beauty er en venlig, professionel skønhedssalon i Virum centrum med parkering direkte uden for vores salon og du kan være sikker på at få adgang til salonen med lethed.
  • Vi stræber efter at tilbyde god service, så alle behandlinger udføres i de mest komfortable og sterile miljøer, der kun bruger de bedste produkter.
  • Vi er forpligtet til at tilbyde dig de rigtige produkter i den rigtige kvalitet og tilbyder derfor en række mærker i skønhed og velvære, der omfatter: Dermalogica, Jane Iredale, Clear Start, Shellac, CND og Lycon.
    Produkterne kan købes i vores salon og her på vores online butik.​

​​Vi håber du nyder dit besøg hos os på Advanced Beauty.

Treat Yourself Beautiful